Hem » Nysilver

Nysilver / Nysilverbestick för bröllop och fest

 

Nysilverbestick

Nysilverbestick är ett populärt och prisvärt alternativ till äkta silverbestick. De tillverkas av en legering som kallas alpacka, vilket är en blandning av koppar, nickel och zink. Nicklet i legeringen gör att mässingens gula färg försvinner, och gör att färgen efterliknar silver. För att ge besticken en exklusiv känsla och efterlikna äkta silverbestick så elektropläteras besticken med ett lager av rent silver för att ge dem det eleganta och glänsande silverutseendet. Knivbladen på nysilverknivar tillverkas idag av rostfritt stål men äldre knivar kan ha knivblad i kolstål.

Nysilverbestick är ett utmärkt val för dig som vill ha vackra och högkvalitativa bestick utan att behöva betala för äkta silver. De passar lika bra för vardagsbruk som för festliga tillfällen och är dessutom lätta att sköta.

Läs mer om nysilver här.

Hos oss hittar du ett brett utbud av nysilverbestick från de kända märkena Chippendale och Gammal. Vi är stolta över att samarbeta med OÜ Juveel, en anrik tillverkare grundad 1923, som levererar matsilver till flera av de stora varumärkena i Sverige och Finland. Juveel är kända för att använda silver av premiumkvalitet i sina produkter, vilket gör att våra nysilverbestick kan användas och uppskattas av flera generationer.

När du väljer nysilverbestick är det viktigt att känna igen de olika beteckningarna som används för att märka dem. Ofta står det "ALP", "NS", "Prima ALP", "NS ALP" eller "silver plated" på besticken. Tänk på att en äkta silverstämpel aldrig förekommer på nysilver.

Vi bjuder in dig att utforska vårt sortiment av nysilverbestick från Chippendale och Gammal. Vi har också ett mindre sortiment av Gense, då dessa utgår ur sortimentet. Vi är övertygade om att du kommer att hitta något som passar både din smak och din budget.

  Se våra nysilvermodeller nedan.