Hem » Rostfritt

Rostfritt matsilver                                                                                         

Rostfria bestick från Gense och Hardanger Bestikk

Gense

Gense är en välrenommerad tillverkare av rostfria bestick som har en gedigen tradition inom matsilverproduktion. Företaget har byggt upp sin rykte genom att erbjuda bestick av högsta kvalitet och med en unik känsla.

Deras bestick utmärker sig genom en kombination av stilren design och hållbarhet, vilket gör dem perfekta för både vardagligt bruk och speciella tillfällen.

Hardanger Bestikk

Hardanger Bestikk är i dag Skandinaviens största producent av bestick och presenter i rostfritt stål. Det är ett framåtriktat företag med modern produktion och med fokus på ny spännande design.

Hardanger Bestikk är den perfekta gåvan för de flesta tillfällen, och bland våra många olika former och utföranden finns det helt säkert något som passar de flesta.

I Kinsarvik, längst in i Hardangerfjorden, ligger HardangerBestikk. Företaget grundades 1958 och i över 50 år har de producerat bestick av hög kvalitet, baserad på skandinaviska traditioner.

Samtliga produkter från Hardanger Bestikk har sina rötter i det norska Hardanger, men på olika sätt skiljer de sig från sina förebilder, antingen i utseende och design, eller som nyskapande originella produkter.

Med kvaliteten 18 % krom och 8 % nickel i stålet har besticken absolut bästa tänkbara kvalitet som finns på marknaden.

Produkterna bygger på gamla hantverkstraditioner, samtidigt som ständiga investeringar görs för att hålla takt med den senaste teknologiska utvecklingen. Sedan mitten av förra århundradet har HardangerBestikk varit ledande inom produktion av matbestick och kommer även vara en ledande och spännande leverantör av kvalitetsbestick även för kommande generationer.

 

Kvalitetsgaranti

Produkter från Hardanger Bestikk har hög kvalitet för att hålla livet ut. Det kan dock förekomma att varor blir felproducerade. Som kund hos Eskilstuna Matsilver AB behöver du inte oroa dig – det är 10 års garanti på alla bestick serier från HardangerBestikk. För andra produkter gäller vanliga köpvilkor.

Kompletteringsgaranti

Har du köpt nytt bestick och önskar att samla flera delar i samma serie kan HardangerBestikk erbjuda dig en kompletteringsgaranti på minimum 10 år från det att du köper besticket. Denna garanti gäller endast för kompletta designserier i Bestikk och inte för andra produkter som till exempel Hardangerserien. Saknar du någon bestick modell eller del, så kontakt oss på  info@matsilver.se vi tar gärna delar som ej lagerförs hos oss.

Rengöring

Alla bestick tål diskmaskin (utom knäckaren). Blandar du bestick från Hardanger Bestikk med andra lågkvalitetsbestick kan det oppstå korrosionsfläckar. Dessa fläckar är lätta att få bort. Med till exempel Jiff skurkräm polerar du bort korrosionsfläckarna på ett ögonblick.