Hem » Silverbestick

 

silverbestick

SILVERBESTICK

Silverbestick är något speciellt som ofta går i arv och många samlar på specifika modeller. Traditionen att samla på silverskedar har sina rötter i 1800-talet. Dessförinnan var det bara överklassen som hade silverbestick i sin ägo.

Silverbesticken från Eskilstuna Matsilver AB kommer från de välrenommerade varumärkena Juveel OÜ, grundat 1923 och idag norra europas största matsilvertillverkare. Gense AB (Mema-Gab) , Kultakeskus Oy som är Finlands ledande matsilvertillverkare och T H Marthinsen, norges största matsilvertillverkare.

Varumärkena Mema Gab och Juveel tillverkas i samma maskiner och av samma människor i Juveels fabrik i Estland. Kvaliten är den samma på Juveels orginal produkter som på Mema Gab produkter och skillnaderna är små mellan de lika modellerna. Bland våra silverbestick hittar du nyare modeller men också modeller som funnits i över 200 år. Eskilstuna Matsilver AB har ett brett sortiment med kollektioner som ska passa alla, vare sig du söker en modernare eller en klassisk och tidlös design. Vi hjälper gärna till med att hitta den modell som passar just dig.

Några av de populäraste kollektionerna av matsilver är Chippendale med sin enkla och eleganta design, Gammal Fransk (även kallad Franska liljan) dekorerad med Akantusrankans eleganta blad.

Hos Eskilstuna Matsilver AB har du alltid 30 dagars bytesrätt på våra bestick i äkta silver Välkommen att kontakta oss vid frågor om de olika bestickmodellerna på info@matsilver.se eller tel 016-14 26 00 (vardagar 10-14).

Undervarugrupper