Hem » Silverbestick

 

silverbestick

Silverbestick

Silverbestick är det ultimata valet när man vill skapa en exklusiv och elegant dukning. Dessa bestick har en lång historia och är ofta något som går i arv från generation till generation. Många samlar på specifika modeller av silverbestick, en tradition som sträcker sig tillbaka till tidigt 1800-tal. Före dess var det endast de allra rikaste familjerna som hade råd med silverbestick.

Eskilstuna Matsilver erbjuder en mängd olika silverbestick från välrenommerade varumärken som Juveel OÜ, Kultakeskus Oy och T H Marthinsen. Här kan du hitta både moderna och klassiska modeller, vissa av dem har funnits i över 200 år. Med ett brett sortiment av kollektioner finns det något för alla smaker och stilar.

Några av de mest populära kollektionerna hos Eskilstuna Matsilver inkluderar Chippendale och Svensk, modeller som är kända för sin enkla och eleganta design. Gammal Fransk, även kallad Franska liljan, är en annan uppskattad kollektion med sina vackra akantusblad. En klassiker hos oss, Gammal, går under flera namn såsom Svaneholm, Ester och Olga, men designen är densamma. Den senaste kollektionen, Stockholm, är skapad med fokus på skandinavisk stil och högkvalitativ design.

För att utforska fler modeller och kollektioner, besök vår webshop och låt dig inspireras av vårt stora utbud.

Det är värt att notera att varumärkena Gense - (Mema Gab) och Juveel tillverkas av samma skickliga hantverkare i Juveels silversmedja, vilket innebär att kvaliteten är likvärdig mellan de olika produkterna. Skillnaderna mellan modellerna från Juveel respektive Gense är små och nästan omärkbara. Vi har därför valt att inte längre tillhandahålla Ganse.

På Eskilstuna Matsilver erbjuder vi alltid 30 dagars bytesrätt på våra äkta silverbestick. Om du har några frågor angående våra olika bestickmodeller, tveka inte att kontakta oss på info@matsilver.se eller via telefon på 016-14 26 00 (vardagar 10-14). Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta silverbesticket för just din stil och smak.

Undervarugrupper