Hem » Silverbestick

silverbestick

SILVERBESTICK

Silverbestick är något speciellt som ofta går i arv och där man sparar på specifika modeller. Traditionen att samla på silverskedar har sina rötter i 1800-talet. Dessförinnan var det endast överklassen som hade silverbestick.

Silverbesticken från Eskilstuna Matsilver AB kommer från de välrenommerade tillverkarna Mema-Gab (GAB silver) som tillverkat silverbestick sedan mitten av 1800-talet, Kultakeskus Oy (Finlands ledande matsilvertillverkare) och Juveel (Europas största matsilvertillverkare). Bland våra silverbestick hittar du nyare modeller men också modeller som funnits i över 200 år. Eskilstuna Matsilver AB har ett brett sortiment med kollektioner som ska passa alla, vare sig du söker en modernare eller en klassiskt och tidlös design. Vi hjälper gärna till med att hitta den modell som passar just dig.

Några av de populäraste kollektionerna av matsilver är Chippendale med sin enkla och eleganta design, Rosenholm med funktionalismens strama och sparsamma linjer, Gammal Fransk (även kallad Franska liljan) dekorerad med Akantusrankans eleganta blad och Kungasilvret.

Hos Eskilstuna Matsilver AB har du alltid 30 dagars bytesrätt på våra matsilverbestick i äkta silver Välkommen att kontakta oss vid frågor om de olika bestickmodellerna på info@matsilver.se eller tel 016-14 26 00 (vardagar 10-15).

Undervarugrupper