Hem » Lindor

Besticklindor

BESTICKLINDOR

DEN PERFEKTA FÖRVARINGEN FÖR DINA BESTICK

Trött på repade och smutsiga bestick när du väl behöver dem som mest? Då är det dags att utforska vårt utbud av exklusiva besticklindor! Tänk dig att plocka fram dina silverbestick, skinande och felfria, inför en middagsbjudning - tack vare en enkel och elegant förvaringslösning.

Bestickförvaring för den kräsne

Besticklindor ser till att dina bestick alltid är i toppskick, redo att glänsa på dukningen. De är den perfekta lösningen för att hålla dina bestick organiserade och skyddade från damm och skador. Placera enkelt dina bestick i de sydda facken, rulla ihop lindan, knyt om med bomullsbandet och förvara den smidigt i ett skåp eller en låda. För långvarig förvaring kan du med fördel lägga lindan med besticken i en plastpåse och försluta.
OBS! Undvik gummisnoddar i närheten av dina silverbestick då gummit kan avge svavelföreningar som reagerar med silvret!

Hur väljer jag den rätta besticklindan?

När du väljer en besticklinda är det viktigt att tänka på höjden för att säkerställa att den passar dina bestick. Om besticklindan är för kort går det inte att vika över kanten och besticken exponeras. Detta kan leda till att besticken repas mot varandra. Vi har flera olika längder att välja mellan som passar de vanligaste besticklängderna.

Ge dina bestick det skydd de förtjänar och upplev fördelarna med en välorganiserad och stilfull bestickförvaring. Välj en besticklinda som passar just dig och njut av att alltid ha dina bestick prydliga, rena och redo att användas vid nästa fina middag.