Om oss

ESKILSTUNA MATSILVER

Eskilstuna Matsilver startades 1990 och drivs som ett familjeföretag. Huvudverksamheten är internethandel för bestick och det dukade bordet.

Vi på Eskilstuna Matsilver är stolta och glada över att kunna leverera marknadens finaste silver- och nysilverbestick direkt till kund. Många är de samlare som kompletterar sina bestick hos oss och också för vidare traditionen att samla till barn och barnbarn i form av dopgåvor och födelsedagspresenter. Vi har idag över 20.000 nöjda kunder spridda över hela landet.

Vi kan på förfrågan ta fram specialprodukter i silver om det är något du saknar i vårt utbud. Kontakta oss för förfrågan via kundservice eller e-post.

Förutom matsilver säljer vi också Pot Paws Kruktassar. Pot Paws är en serie kruktassar som ger inomhuskrukor, skålar och vaser, ett nytt, lyxigt utseende samtidigt som de skyddar underlaget de står på.

Eskilstuna Matsilver drivs av Sveto AB Org nr 556722-6534

LEVERANS

Vi erbjuder en hög service med snabba leveranser och bra priser.

Vi kan oftast leverera inom 2-3 arbetsdagar med undantag för produkter till gravyr som har en längre leveranstid (ca 7 arbetsdagar).

Enstaka artiklar kan vara tillfälligt slut och kan då behöva beställas hem från vår leverantör. Beställningsvaror har en varierad leveranstid beroende på leverantörens beläggning. Vi meddelar dig om förväntad leveranstid vid dessa tillfällen.

Under juli-aug kan leveranstiden vara längre, information om leveranstid sommartid meddelas tydligt på startsidan.

 

KONTAKT

Du kan nå oss via e-post på info@matsilver.se

Du kan ringa oss mellan kl 10 –14 på telefonnummer 016-14 26 00  (jan-juni samt sep-dec)

Under juli och augusti har vi tyvärr inte möjlighet att svara i telefonen. Maila oss då så svarar vi så fort vi kan.

POSTADRESS

Sveto AB - Eskilstuna Matsilver, Box 7019 , 19207 Sollentuna.