Hem » Dopskedar Gense

Dopsked or Christening spoonDOPSKEDAR inkl. gravyr

En dopgåva för livet

Beställ en färdiggraverad dopsked från Eskilstuna Matsilver.
Skriv informationen om vad som ska graveras på skeden i formuläret som syns när du beställer skeden.
Namn (ca 14 tecken), vikt, längd, tid, datum. All information graveras på skedens framsida.
Önskas gravyr på baksidan så kan du beställa det samtidigt som du beställer dopskeden. Det finns en länk att klicka på för gravyr på baksidan när du går in på respektive skeds sida.
Hos Eskilstuna matsilver kan du köpa dopskedar inklusive gravyr som är en perfekt gåva att ge till ett barn. Dopskedar kan du använda dagligen och även äta med. Vi erbjuder ett urval av dopskedar i silver. Du kan beställa dopskedar med gravyr på framsidan och också lägga till gravyr på baksidan av skeden.
Alla våra dopskedar kan diskas i maskin utan att gravyren skadas. Vi har ett stort utbud av dopskedar så att du kan hitta det som du tycker passar bäst. Dopskedar finns i olika storlekar och kan användas av både barn och vuxna. De är en viktig gåva och ett viktigt föremål i hemmet, eftersom du kan använda dem till att servera mat och dryck.

 

En dopsked följer med sin ägare genom hela livet. Skeden blir bara vackrare ju mer den används, i takt med att silvret får sin egen personliga lyster.
Silverskeden är en given doppresent/dopminne sedan mitten på 1800 talet, vem vill väl inte vara "född med silversked i mun".
De flesta matsilvermodeller innehåller en efterrättsked som också kan fungera som barnsked och dessertsked. Dessa silverskedar är också populära att gravera och ge som dopgåva, födelsedagspresent eller som gåva till babyshower.
Se våra fina gåvoförpackningar med skallra eller haklapp färdiga att ge bort i present till den nya familjemedlemmen.

Leveranstid ca 7 arbetsdagar.